سخنگوی کمیسیون کشاورزی با استناد به نامه دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه، اعلام کرد: به بهانه عدم تقاضا برای گوشت مرغ متاسفانه با خاموش کردن دستگاه‌های جوجه کِشی حدود ۱۵ میلیون تخم مرغ دارای جوجه از بین رفته و به نوعی جوجه کُشی رخ داده است.

به گزارش اختصاصی پایگاه خبری‌تحلیلی عصر کار در روزهای اخیر رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی با حضور در برنامه رسمی صدا و سیما و در گفت‌وگو با اصحاب رسانه از جوجه‌کُشی در واحدهای تولیدی خبر داد که طی یک واکنش رسانه‌‌ای از طرف متولیان امر در ابتدا این اظهارات و ادعا تکذیب شد.

بررسی‌های رسانه عصر کار نشان می‌دهد محمدجواد عسکری این اظهارات را در حالی مطرح کرده است که این اقدام به دلیل سیاست‌ها و اتفاقاتی مرتبط با کاهش تقاضا برای خرید گوشت مرغ انجام گرفته است و در این راستا به دلیل حساسیت‌های نظام تولید کشور و ضرورت حمایت‌های لازم که در این رابطه وجود دارد بایستی حل مسائل با راهکارهای مناسب و عقلانی و با تدابیر هدفمند همراه باشد.

ذبیح الله اعظمی ساروئی، سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی ومحیط زیست مجلس شورای اسلامی هم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص حذف جوجه یک روزه و تخم مرغ نطفه دار در واحدهای تولید جوجه، گفت: متاسفانه در سال‌های گذشته به بهانه کمبود نهاده‌های مورد نیاز مرغداران در یک مرحله شاهد جوجه کشی‌ بودیم که احساست جامعه را برانگیخت.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طی هفته‌های گذشته خبرهایی در خصوص جوجه کُشی‌ مطرح  شد که برخی نهادها آن را تکذیب کردند، ادامه داد: متاسفانه امروز باید اعلام کنیم که جوجه کُشی نه؛ اما شاهد از بین بردن تخم مرغ‌های نطفه داری هستیم که تنها سه روز تا خروج جوجه از آنها فاصله دارند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه متاسفانه با خاموش کردن دستگاه‌های جوجه کِشی حدودا بیش از ۱۵ میلیون تخم مرغ دارای جوجه از بین رفته و به نوعی جوجه کُشی رخ داده است، عنوان کرد: از بین بردن تخم مرغ‌های دارای نطفه از سوی برخی شرکت‌های تولیدکننده جوجه یک روزه مطرح شد اما به دلیل انتشار تکذیبه‌ها این موضوع رسانه‌ای نشد.

اعظمی با بیان اینکه دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه موضوع خاموش کردن دستگاه‌های جوجه کِشی و از بین رفتن ۱۵میلیون تخم مرغ نطفه دار که ۱۸ روز داخل دستگاه بوده اند را طی نامه‌ای به کمیسیون کشاورزی اعلام کرد، تصریح کرد: دلیل این اقدام برخی از واحدهای تولید جوجه یک روزه کاهش تقاضا برای گوشت مرغ مطرح شده است.

تصویر نامه در ذیل آمده است؛