خشایار شیبانی در گفتوگو با خبرنگار عصر کار با بیان اینکه در دوران جدید مدیریتی برای تحول نیازمند حرکت در مسیر اهداف قانونی کشور هستیم، گفت: مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم هر دو در آغاز راه قرار دارند که هر یک وظایف مشخصی در وضع، نظارت و اجرای قانون دارند تا اهداف ترسیم شده محقق شود.
وی با اشاره به اینکه اجرای قانون یکی از مهمترین مؤلفههای نظام مدیریتی کشور معرفی میشود، افزود: دولت به عنوان مجری قانون باید به گونهای برنامهریزی و اقدام کند تا در ارائه کارنامه مدیریتی بتواند آمار و ارقام تأثیرگذار در زندگی شهروندان را اطلاعرسانی کند.
معاون ستاد انتخاباتی مردمی و امید امور اقشار دکتر پزشکیان در انتخابات اخیر ریاستجمهوری در رابطه با تغییر دولت و ضرورت بکارگیری مدیران توانمند و کارآمد در چینش سیاسی پیشرو در استانها، اظهار داشت: یکی از آسیبهایی که در دولتهای گذشته حتی دولت روحانی با مواجه بودیم مسئولیت داشتن افرادی بود که توانایی لازم برای اداره مجموعه مدیریتی خود را نداشتند و زمینهساز ناامیدی مردم شدند.
وی در همین راستا با تصریح بر اینکه یکی از دلائل کاهش مشارکت مردم در انتخابات مربوط به ناکارآمدی دولتها مرتبط است، ادامه داد: باید برای اعتبار بخشیدن به جایگاههای مدیریتی با تعریف شاخص و معیار به گونهای اقدام کنیم تا خروجی تصمیمات سیاسی شفاف و پشت پرده انتخاب مدیران پاکدست و همفکر با دولت حاکم باشد و این مهم اخیرا مانند چند ماه اخیر به صورت مستمر از سوی رئیسجمهور و نزدیکان وی اعلام میشود.
شیبانی ضمن تاکید بر اینکه نباید اشتباهات گذشته را تکرار کنیم، اضافه کرد: اخیرا برای انتخاب استاندار جدید فارس افرادی مطرح و پیشنهاد میشوند که مشخص است شرایط قانونی و حتی مناسبی برای تصدی سکان مدیریتی ارشد دستگاه اجرایی استان یا همان نماینده عالی دولت را ندارند و به نظر میرسد هدفمند تلاش میکنند تا در یکی از جایگاههای مدیریت این دوره مستقر شوند.
این فعال سیاسی انتخاب استاندار فارس را یکی از مهمترین تصمیم دولت چهاردهم برای توسعه جنوب کشور معرفی کرد و گفت: انتخاب استاندار صرفا انتخاب یک شخص نیست و گزینه اصلح و پیشنهادی این مسئولیت سرنوشتساز باید فردی معرفی بشود که بتواند علاوه بر اجرای سیاستهای دولت و حاکمیت در خلق فرصتهای سرمایهگذاری و آیندهنگری توانایی لازم را داشته باشد.
وی با اشاره به ظرفیتهای موجود و پنهان این استان و نحوه به فعلیت در آوردن آنها در چرخه توسعهای کشور، گفت: مزیت فارس کشاورزی سنتی نیست و اگر همین مسیر را ادامه بدهیم تا چند سال آتی با بحرانهای بیشتری مواجه خواهیم شد. بنابراین باید مبتنی بر ملاحظات ملی و قابلیتهای بومی در بکارگیری درست منابع و موقعیت این استان تجدیدنظر کنیم و برای پیشرفت با مدیران آگاه و کاربلد نیز گامهایی هدفمند برداریم.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت شناسایی استعدادهای این استان در زمینه صادرات غیرنفتی و تعاملات بینالمللی، گفت: همانگونه که در گردشگری سلامت و ارائه خدمات درمانی به کشورهای خارجی از جمله همسایگان خلیج فارس موفقیتهایی داشتهایم در زمینه صادرات صنایع دستی و جذب سرمایه و همکاریهای اقتصادی هم میتوانیم موفقیتهای چشمگیری داشته باشیم.
شیبانی در پایان بسیاری از مشکلات ایجاد شده را ناشی از عملکرد ضعیف برخی از مدیران دانست و خاطرنشان کرد: هر چند مناسبات داخلی و بینالمللی متعددی میتواند در وضعیت موجود و آینده کشور موثر باشد اما اداره امور نیازمند افراد صالح و دانا است تا با تقوا و تعهد برای خدمت به کشور یا برای ایران تلاش کند.
/پایان متن/
Wednesday, 11 September , 2024