مدیر جهاد کشاورزی بیضاء از تولید دو هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامپروری صنعتی و سنتی فعال در این شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

صدیقه مویدی با بیان اهمیت جایگاه گوشت به عنوان منبع ارزشمندی از پروتئین در سبد مصرفی خانوار افزود: این میزان گوشت قرمز در یک هزار و ۷۷۲ واحد دامپروری سنتی و صنعتی تولید شده است.

به گفته او؛ شهرستان بیضا دارای یک هزار و ۶۴۹ واحد دامپروی سنتی شامل: ۶۸۹ واحد گاوداری و ۹۶۰ واحد دامداری (دام سبک) است.

مویدی تصریح کرد: تعداد دامپروری‌های صنعتی در بیضا ۱۲۳ واحد است که شامل: ۱۰۲ واحد گاوداری و ۲۱ واحد دامداری (دام سبک) است.

او توضیح داد: تعداد دام سبک در این واحد‌های تولیدی ۱۵۰ هزار راس و تعداد دام سنگین ۲۱ هزار راس است.

مویدی اظهار کرد: سه هزار و ۵۰۰ نفر در زمینه تولید گوشت قرمز در بیضا اشتغال دارند.

این مقام مسئول تاکید کرد: جهاد کشاورزی در روز‌های پایانی سال علاوه بر تشدید نظارت و بازرسی از مراکز عرضه گوشت قرمز، توزیع گوشت قرمز منجمد تا رسیدن به نقطه تعادل تنظیم بازار و کاهش محسوس قیمت گوشت گوسفند و گوساله تازه را ادامه خواهد داد.

او یادآور شد: تولید گوشت قرمز علاوه بر ارزش غذایی بالا در تغذیه انسان، نقش ویژه تری در رشد صنعت کشاورزی و دامپروری دارد، موضوعی که در صورت مدیریت درست می‌تواند به رشد اقتصادی کشور و اشتغال زایی نیز کمک شایانی کند.

/پایان متن/