محمدحسن اسدی با بیان این مطلب که بخشی از موفقیتهای امروز شهرداری و پیشرفت شهر شیراز به دلیل آشتی سرمایهگذاران با شهرداری و ورود بخش خصوصی به پروژههای شهری است گفت: مجموعه مدیریت شهری شیراز عزم خود را برای رفع موانع پیش روی مشارکت بخش خصوصی و حضور سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی درروند پیشرفت شهر شیراز و توسعه همهجانبه شیراز جزم کرده است.
وی ثبات اقتصادی را مهمترین عامل در جذب سرمایهگذاری خارجی برشمرد و با اشاره به حضور مدیران
مجموعههای بورس و فرابورس کشور در این نشست، اظهار داشت: سازمان بورس میتواند در بهبود شرایط برای افزایش اعتماد سرمایهگذاران و مشارکت بیشتر آنها در پروژههای شهری نقش مؤثری ایفا کند.
شهردار شیراز همچنین به تغییرات محسوس برخی مؤلفههای اقتصادی مؤثر در شرایط جامعه، اظهار داشت: امروز با توجه به تغییر برخی جزئیات اقتصادی همچون افزایش سودهای بانکی، تجدیدنظر در تعریف بستههای سرمایهگذاری و متناسبسازی آنها با سود و منفعت سرمایهگذار، ضروری است. دکتر اسدی خاطرنشان ساخت: شهرداری شیراز آماده هرگونه همکاری و عقد تفاهم با سازمانهای بورس و فرابورس در زمینه توسعه سرمایهگذاری با رویکرد پیشرفت جهان شهر شیراز است
برای توسعه سرمایهگذاری باید فرهنگ اقتصاد را بیشتر در نظر گرفت
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در پنجمین نشست تخصصی «توسعه سرمایهگذاری در شیراز» بر اهمیت جایگاه حوزه فرهنگی اقتصاد تأکید کرد و گفت: سرمایهگذاران درواقع صاحبان اندیشه و فعالان عرصه اقتصاد هستند که همراهی آنها با مجموعه مدیریت شهری و نقش آنها در تسریع توسعه و تحول شهر، بسیار مهم است.
سید ابراهیم حسینی افزود: ازآنجاکه فرهنگ اقتصاد و سرمایهگذاری بهصورت پررنگتر به مسائل انسانی میپردازد، باید بهعنوان عامل مهم و اثرگذار در کمیت و کیفیت پیشرفتهای اقتصادی در نظر گرفته شود تا بتوانیم شاهد افزایش حضور سرمایهگذاران باشیم و آسایش، رفاه، خدمات و توسعه را با سرعت بیشتری به شهروندان هدیه کنیم.
وی اضافه کرد: امروز شورا و شهرداری شیراز نیز به این اصل باور دارند و میخواهند با سرعت بیشتر در حجم و کیفیت بیشتری سرمایهگذاری کنند؛ به همین دلیل انتظار میرود با برگزاری این سلسله نشستها، مشارکت افراد مختلف بادانش و تخصصهای گوناگون و بررسی همه ابعاد مربوط به سازوکارهای توسعه سرمایهگذاری، شاهد عملیاتی شدن نتایج و اتفاقهای خوش در آینده نزدیک شیراز باشیم.
مشارکت شهروندان در پروژهها، حلقه مفقوده توسعه شهری است
رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر نیز در این گردهمایی گفت: مهمترین دلیل اینکه موضوع پنجمین دوره از سلسله نشستها تأمین مالی و جذب سرمایههای خرد است، محدودیت منابع شهرداری در تأمین مالی پروژههای بزرگ شهری است.
علیرضا اسکندری، ارتباط شهروندان با شهرداری و مشارکت آنها را در اجرای پروژههایی که منجر به توسعه، عمران و آبادانی شهر میشود، حلقهی مفقوده در چرخه توسعه شهری عنوان کرد و گفت: ما معتقدیم آنچه میتواند مارا از بحران مدیریتی خارج کند مشارکت بخش خصوصی است.
وی با بیان این مطلب که سال گذشته معادل ۱۵ هزار میلیارد تومان بودجه سرمایهگذاری شهرداری شیراز بهصورت جدا از بودجه عمرانی و جاری، محقق شد و برای سال ۱۴۰۲ نیز این رقم به ۲۰ هزار میلیارد تومان افزایشیافته است؛ اظهار داشت: تعیین بودجه ۳۵ هزار میلیارد تومانی، رقم قابلتوجهی درزمینه مدیریت شهری است که با توجه به ظرفیت بیبدیل شهر شیراز در حوزه سرمایهگذاری قابلدسترس است.
اسکندری خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت شهروندان در ساختن شهر زیبای شیراز یک سرمایهگذاری پایدار و اقتصادی است که امیدواریم با رویکرد مجموعه مدیریت شهری شیراز و همت و اراده مدیران اتفاقات خیلی بهتری را در شهر شیراز شاهد باشیم.
تلاش مدیریت شهری شیراز رسیدن به تأمین مالی پایدار برای شهرداری این کلانشهر است
سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این نشست عنوان کرد: کمیسیون سرمایه گذاری و اقتصاد شورای اسلامی شهر شیراز و هم چنین سازمان اقتصاد و سرمایهگذاری شهرداری شیراز با دعوت از صاحب نظران، اساتید دانشگاه و شرکت های تامین مالی، صاحب نظران بورس در بخش خصوصی به دنبال راهکارهایی بوده که بتواند موانع اساسی در جذب سرمایه گذار را برای پروژه های خود مرتفع کنند.
سیده مریم حسینی رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: در طول نشست های تخصصی برگزار شده طی دو سال گذشته، تلاش مدیریت شیراز برای رسیدن به تامین مالی پایدار برای شهرداری این کلانشهر بوده است.
سیده مریم حسینی در پایان اظهار امیدواری کرد: با استفاده از نتایج این نشست ها بتوان راهکار های قابل ارائه و قابل اجرا برای گسترش سرمایهگذاری در شهر شیراز را پیش بینی کرد…
امیدواریم نتایج این نشستها موجب تسریع حضور شهرداری در بازار سرمایه باشد
معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز نیز در پنجمین دوره از سلسله نشستهای تخصصی «توسعه سرمایهگذاری در شیراز» گفت: با توجه به اینکه بیشتر بستههای پیشنهادی سرمایهگذاری در قالب پروژههای ساختمانی تعریف میشوند، بررسی مسائل مربوط به املاک و نحوه سرمایهگذاری در این حوزه، تشکیل صندوق زمین- ساختمان، نحوه تأمین مالی پروژهها و… اهمیت ویژه دارد.
حمیدرضا اسماعیلی با بیان این مطلب که بخشی از مؤلفههای توسعه سرمایهگذاری به شرایط کلان کشور و جهان وابسته است اظهار داشت: مشارکت سازمانهایی همچون بورس و فرابورس در پروژههای توسعه شهری و تلاش و همکاری آنها با شهرداریها میتواند زمینهساز جذب سرمایههای خرد، افزایش حضور مردم و مشارکت آنها در عمران شهری باشد.
وی افزود: انتظار میرود با تحلیل آنچه در این سلسله نشستها ارائه میشود، چالشهای پیش روی توسعه سرمایهگذاری بررسی، آسیبها شناسایی و راهکارها استخراج شوند تا شاهد تسریع در حضور جدی شهرداری در بازار سرمایه باشیم.
اصلاح دستورالعملهای شرکت – پروژه روند اجرای پروژههای سرمایهگذاری را سرعت میبخشد
رئیس سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری شیراز نیز با اعلام این مطلب که در پنجمین نشست توسعه سرمایهگذاری در شیراز بهطور خاص به موضوع تأمین مالی پروژهها پرداخته شد و مدعوین اصلی نشست هم مدیران بورس و فرابورس کشور بودند، گفت: تسهیل در روند جذب سرمایههای خرد از ضرورتهای غیرقابلانکار در شرایط اقتصادی امروز است.
هومان معصومی اظهار داشت: سازمان بورس میتواند با اصلاح دستورالعمل شرکت پروژه و تقلیل امتیاز برخی شاخصهای مربوط به شرکت پروژهها، دست شهرداریها را در اجرای پروژههای سرمایهگذاری از طریق شرکت پروژه و همچنین تکمیل پروژههای نیمهتمام، بازتر کند.
امضای قرارداد پروژه سرمایهگذاری بنکداران در حاشیه پنجمین نشست توسعه سرمایهگذاری در شیراز
در حین برگزاری رویداد اقتصادی «پنجمین نشست توسعه سرمایهگذاری در شیراز» که با حضور مجموعه مدیریت شهری شیراز، مدیران بورس و فرابورس کشور و شرکتهای تأمین مالی و… برگزار شد، قرارداد اجرای پروژه سرمایهگذاری بنکداران نیز توسط شهرداری شیراز و سرمایهگذار منتخب امضا شد.
ارزش تقریبی پروژه تجاری بنکداران، یک هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان است که در بلوار مأذون قشقایی اجرا خواهد شد.
بر اساس این گزارش، پنجمین دوره از سلسله نشستهای تخصصی آسیبشناسی، رفع چالشها و توسعه سرمایهگذاری در شیراز، با موضوع «سازوکارهای افزایش مشارکت مردمی در پروژههای سرمایهگذاری؛ از طریق جذب سرمایههای خرد» برگزار شد.
در این نشست، اعضای شورای شهر شیراز، مدیران بورس، فرابورس و شرکتهای تأمین مالی و… بهصورت تخصصی به بررسی موضوع جذب سرمایههای خرد و روشهای تأمین مالی پروژههای سرمایهگذاری از طریق مشارکت مردمی پرداختند.
سخنرانهای مدعو این نشست نیز دکتر زارعزاده؛ مدیر ابزارها و نهادهای مالی فرابورس ایران/ دکتر یاربد؛ رئیس اداره خدمات نهادهای تأمین مالی سازمان بورس/ دکتر کیامهر؛ رئیس سازمان بورس استان فارس/ دکتر بیگزاده؛ مدیرعامل گروه مالی شهر/ دکتر خلیلی؛ عضو هیئت پذیرش فرابورس ایران/ دکتر حبیبزاده؛ معاون تأمین مالی و خدمات مشاوره تأمین سرمایه بانک مسکن و دکتر طیبی؛ مدیرعامل شرکت سبدگردان کاریزما بودند.
/پایان متن/
Sunday, 13 October , 2024