مدیر جهاد کشاورزی استهبان از آغاز برداشت انجیر از سطح ۲۶ هزار هکتار باغات دیم این شهرستان خبر داد.

مهدی اعیان منش مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبانبا اشاره به آغاز برداشت انجیر از سطح ۲۶ هزار هکتار باغات دیم این شهرستان به‌عنوان بزرگترین انجیرستان دیم جهان، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۹ هزار تن انجیر برداشت شود.

او با اشاره به اینکه انجیرستان دیم شهرستان استهبان اخیرا به عنوان چهارمین نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی ایران ثبت شده است، افزود: کار برداشت از این انجیرستان از نیمه مردادماه آغاز شده و تا اواسط مهرماه ادامه پیدا می‌کند.

این مقام مسئول با بیان اینکه به علت افزایش دما باغات انجیر متحمل خسارت ۳۰ تا ۴۰ درصدی و کاهش تولید شده اند، اضافه کرد: ۷۵ درصد از انجیر خشک استهبان به کشور‌های خارجی و به طور عمده کشور چین و مابقی به کشور‌های ژاپن، حوزه خلیج فارس و نیز کشور‌های اروپایی و آمریکایی صادر می‌شود.

او گفت: پارسال با صادرات حدود ۱۲ هزار تن انجیر خشک استهبان حدود ۷۰ میلیون دلار ارزآوری نصیب کشور شده است.

اعیان منش تصریح کرد: امیدواریم با توجه به ثبت جهانی انجیر دیم استهبان در فائو و جیاس (نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی) این محصول در بازار‌های جهانی بیشتر شناخته شده و ارز آوری بیشتری داشته باشد.

/پایان متن/