استاندار فارس بر ضرورت برنامه‌ریزی کمیت‌پذیر و ترسیم نقشه راه برای به ثمر رسیدن نهضت عدالت آموزشی و پرورشی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کار به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس در جلسه‌ای با حضور استاندار فارس و اعضای کمیته نوسازی مدارس و مجمع خیرین مدرسه‌ساز، دکتر حسینعلی امیری، موضوع عدالت آموزشی را در نظام تعلیم و تربیت، یکی از مسائل مورد توجه رهبری عنوان و تأکید کرد: آینده کشور از مسیر تعلیم و تربیت می‌گذرد.
دکتر امیری گفت: اهتمام ویژه مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) به تعلیم و تربیت و توجه رئیس‌جمهور به آموزش، نشان‌ دهنده اهمیت این موضوع است که منجر به شکل‌گیری نهضت توسعه عدالت آموزشی و پرورشی شده است.

استاندار فارس با بیان این که نهضت توسعه عدالت آموزشی مردم‌پایه است، گفت: هر گاه موضوع آموزش و پرورش فرزندان این مرز و بوم در میان باشد، مشارکت‌های مردمی به حداکثر می‌رسد و می‌توان امیدوار بود که این نهضت به نتیجه مطلوب منجر شود.

دکتر امیری با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی‌های کمی و مبتنی بر اطلاعات آماری، تصریح کرد: در استان فارس ۸۵۰۰ مدرسه وجود دارد که از این تعداد ۶۶۵ مدرسه در شیراز و سایر شهرستان‌‌های فارس در حوزه نهضت توسعه عدالت آموزشی قرار می‌گیرد که نیازمند اعتباری بالغ بر ۶٫۰۶ همت است.

استاندار فارس گفت: فارس استانی خیّر زاد است و از حیث فعالیت‌های خیرین در سطح کشور نمونه است.
او ادامه داد: بخشی از اعتبارات مورد نیاز برای پروژه‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی، توسط مجمع خیرین مدرسه‌ساز و بنیاد علوی و بنیاد برکت تامین می‌شود.

دکتری امیری به مولدسازی به عنوان منبعی دیگر برای تامین اعتبار اشاره و خاطر نشان کرد:املاکی که موضوع کاربری خود را از دست داده‌اند، می‌توانند در فرایند مولدسازی تبدیل به بخشی از منابع مورد نیاز طرح گردند.
نماینده عالی دولت در استان فارس با تأکید بر تدوین جدول زمان‌بندی و برگزاری منظم جلسات، ابراز امیدواری کرد با برطرف کردن ابهامات برنامه و برخی اصلاحات جزئی زمینه برای به نتیجه رساندن این طرح فراهم شود.

در این جلسه رؤسای اداره کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس فارس و نماینده مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان، گزارشاتی از آمارهای گردآوری شده در خصوص فضاهای آموزشی، امکانات و تجهیزات و وضعیت پروژه‌ها ارائه کردند.

/پایان متن/