به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کار به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، محسن مردی در مراسم افتتاحیه سومین رویداد و نمایشگاه فناوریهای نوین کشاورزی که در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی برگزار شد، ضمن اشاره به دستاوردهای پژوهشگاه در دو دهه اخیر، افزود: پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تاکنون شبکهای متشکل از نزدیک به ۳۰۰ شرکت دانشبنیان ایجاد کرده است که در کنار یکدیگر، با شناسایی مسایل کلیدی و همکاری با بخشهای دولتی و خصوصی، به ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی پرداختهاند. حاصل این تلاشها، امروز منجر به امضای ۱۶ قرارداد همکاری در این رویداد شده است.
وی با یادآوری نقش پیشکسوتان و مدیران پیشین پژوهشگاه، گفت: دستاوردهای امروز حاصل تلاشهای ارزشمند مدیران و پژوهشگران پیشین است. ما بر اساس تجربیات گذشته و تعامل با بخشهای مختلف، به الگوهای موفقی دست یافتهایم که میتواند در سایر حوزهها نیز به کار گرفته شود.
مردی در ادامه افزود: ما در پژوهشگاه مرکزی از شرکتهای نوآور حمایت کرده و تمامی امکانات خود را در اختیار آنها قرار دادهایم. از شرکتهای بزرگ بهعنوان لنگر و حامی برای شرکتهای کوچکتر استفاده کردهایم تا زمینه رشد و توسعه آنها فراهم شود. باور ما این است که آینده کشور در گرو حفظ و حمایت از این جوانان است.
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تأکید کرد: این ترکیب از علم، نوآوری، و تجارت، الگوی مؤثری برای توسعه است.
وی با اشاره به برنامههای کلیدی نمایشگاه فناوریهای نوین کشاورزی، گفت: در این نمایشگاه، قراردادهای متعددی از جمله تولید زیستمهارگر آفات مکنده گلخانهای، تولید کود اصلاحکننده شوری خاک بر پایه نانو، تولید باکتریهای تصفیه بیولوژیک آب مزارع پرورش ماهی، ساخت فیلمهای نانویی کاهشدهنده اتلاف حرارت در گلخانهها، و بهینهسازی فرایند بستهبندی جوانه گندم با فناوری پلاسمای سرد منعقد خواهد شد.
مردی افزود: همچنین برگزاری پنل گفتوگوی تخصصی درباره نهادههای زیستی و اهدای تندیس رویداد از دیگر برنامههای این مراسم است.
/پایان متن/
Friday, 17 January , 2025