به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کار به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمود باصری با بیان اینکه این تعداد پروانه بهره برداری از ابتدای امسال تا پایان تیرماه صادر شده است، افزود: مبلغ سرمایه گذاری این واحدهای صنایع تبدیلی بیش از چهار هزار و ۵۷ میلیارد ریال بوده است.
به گفته این مقام مسئول؛ راه اندازی واحدهای مذکور باعث کاهش ضایعات بخش کشاورزی به بیش از ۹ هزار تن می شود.
وی، به نوع فعالیت این واحدها اشاره کرد و گفت: سردخانه های زیر صفر و بالای صفر، بسته بندی زعفران، حبوبات و خشکبار، تولید عرقیات، برنج کوبی و تولید انواع قهوه، شوریجات و ترشیجات، واحد تولید کنسرو خیار شور، تولید نبات، واحدهای تولیدی انواع فرآورده های حاصل از دانه قهوه، چای، لواشک و آلوچه، واحد بسته بندی میوه تازه و بسته بندی عسل از جمله این واحدها هستند.
باصری؛ ظرفیت تولید واحدهای مذکور را ۴۳ هزار تن اعلام کرد و افزود: ظرفیت جذب ماده خام این صنایع تبدیلی بیش از ۵۳ هزار تن است و در شهرستان های استهبان، کازرون، شیراز، پاسارگارد، فیروزاباد، نیریز، ممسنی، داراب، رستم، مرودشت، آباده، لامرد و جهرم واقع شده اند.
این مقام مسئول، ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی را مؤثرترین راهکار برای کاهش حجم ضایعات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده و رونق کسب و کارهای پربازده عنوان کرد و گفت: توسعه این صنعت و حمایت از تولیدکنندگان میتواند نقش حیاتی در افزایش بهره وری بخش کشاورزی داشته باشد.
وی گفت: ایجاد این گونه صنایع برای کشاورزان منفعتهای بسیاری خواهد داشت و گسترش آن باعث تثبیت سطح درآمد و افزایش سود برای آنها می شود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس خاطر نشان کرد: توانایی و تخصص مجریان صنایع تبدیلی و غذایی باعث ایجاد اشتغال و توسعه پایدار در استان، ایجاد ارزش افزوده، امکان صادرات محصول و اثرگذاری آن در بخش کشاورزی خواهد شد.
/پایان متن/
Thursday, 12 September , 2024