گزارش اختصاصی عصر کار از ایجاد زیرساخت‌های شهری مبتنی بر نیازهای شهروندان و زیباسازی شیراز در نظام شهرسازی این کلان‌شهر که با کیفیت‌بخشی به فضاهای بی‌روح و زمخت سعی بر توسعه محلی و ارتقاء سطح فرهنگی جامعه با ایجاد زمینه حضور در قرارگاه‌های همگانی شده است؛ دعوت به حضوری که با طراحی و ایجاد زیرساخت‌های ورزشی و گردشگری شهری شروع شروع می‌شود تا رضایت‌بخشی شهروندان در بهره‌مندی از این امکانات که با نتیجه‌ای مبنی بر پویایی و نشاط اجتماعی پایان می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی عصر کار اخیرا بوستان ساحلی شهدای حج در جوار رودخانه خشک و منطقه ۱۱ شهرداری شیراز در حالی به بهره‌برداری رسید که از ابتدا با هدف ارزش‌آفرینی و توسعه محلات شهری با ایجاد یک فضای همگانی هدف‌گذاری شده بود تا شهروندان با حضور در این زیرساخت‌ها از یک محیط دل‌نواز و مکان کاربردی بهره‌مند شوند.

ایجاد عرصه‌های رفاهی و اجتماعی در شهرها همواره یکی از رویکردهای توسعه‌ای مدیران با هدف پاسخگویی به نیازهای جامعه هدف بوده که طراحان پروژه مذکور پس از برنامه‌ریزی و طراحی این پارک حاشیه‌‌ای در یکی از مناطق جنوبی و در جوار یک رودخانه فصلی سعی بر شهرسازی با ایجاد فضاهای مورد نیاز ساکنین محلی و شهروندان داشته‌اند.

این بوستان ساحلی که به امکانات ورزشی متنوع نظیر پیست اسکیت، زمین‌ فوتبال و والیبال شنی، زمین بازی کودکان و همچنین فضای‌های سبز و پیاده‌راه مجهز شده است پس از افتتاح و بهره‌برداری رسمی آن در ۱۲ تیر ۱۴۰۳ مورد استقبال شهروندان قرار گرفته است که با ایجاد این ارزش در شهرسازی شیراز زمینه لازم برای توسعه محلی و ارتقاء کیفی زندگی شهروندان فراهم شد.

بر اساس اظهارات مسئولان از جمله بهزاد پرنیان، شهردار منطقه ۱۱ میزان اعتبار تخصیص یافته به این پروژه با مساحتی بالغ بر ۲۱ هزار مترمربع مبلغی در قالب ۸۶ میلیارد ریال عنوان شده که در ایجاد زیرساخت‌هایی در زمینه محوطه‌سازی، فضاهای سبز، پارکینگ و ساختمان‌های اداری و رفاهی، پیاده‌راه‌ و زمین‌های ورزشی استاندارد هزینه شده است که حدفاصل تقاطع غیرهمسطح شهدای پودونک‌ تا ابتدای بلوار جانبازان را پوشش می‌دهد.

به گزارش عصر کار دعوت شهروندان به حضور فیزیکی در مکان و فضاهای علاوه بر تحریک جامعه به ورزش و ارتقاء سطح سلامت و همچنین پویایی و نشاط اجتماعی زمینه‌ساز رشد کیفی معماری شهر و زیباسازی شهرها خواهد شد.

در پایان انتظار می‌رود مدیریت شهری با سرمایه‌گذاری در چنین فضاهای زمخت و بی‌روح و تمرکز اعتبارات لازم عمرانی در بخش شهرسازی و معماری و البته هنر نیز به شیراز و شهروندان نسل جوان هویت بدهد و نوزایی را ترویج نماید.

/پایان متن/