صدیقه مویدی با اشاره به اینکه سطح باغ های بارور زیتون شهرستان ۶۱۳ هکتار است افزود: برداشت این میوه پرطرفدار از اواسط شهریور ماه با ارقام کنسروی شروع شد و تا اواخر آذر ماه آتی با برداشت ارقام روغنی به پایان می رسد.
وی تصریح کرد: بیش از ۳۳۵ هکتار از باغ های زیتون این شهرستان به ارقام کنسروی و قریب به ۲۷۸ هکتار نیز به ارقام روغنی اختصاص دارد.
به گفته مویدی ارقام تخم کبکی، زرد زیتون، شنگه، دزفولی، کنسروالیا و فیشمی از مهمترین ارقام زیتون موجود در شهرستان بیضا است.
او اظهار کرد: عمده کار فرآوری و برداشت زیتون با استفاده از نیروی انسانی و به صورت یدی انجام میگیرد که اشتغالزایی بالا و قابل توجهی در فصل برداشت زیتون ایجاد میشود.
این مقام مسئول تاکید کرد: کشت و توسعه باغ های زیتون به عنوان محصولی کم آب بر و در راستای صرفه جویی و افزایش بهره وری از منابع آبی و خاکی به کشاورزان شهرستان بیضا توصیه می شود.
مویدی بیان کرد: روغن استحصال شده از بهترین روغنهای زیتون کشور محسوب می شود که علاوه بر بازار داخلی به کشورهای اروپایی صادر می گردد.
وی تشریح کرد: این روغن به علت دارا بودن چربیهای غیر اشباع و آنتی اکسیدانهای قوی، از بروز بیمارهای قلبی عروقی و انواع سرطانها جلوگیری میکند.
/پایان متن/
Wednesday, 16 October , 2024